понедельник, 28 марта 2016 г.

Українська бітумна черепиця Акваізол

В наші дні все більше покупців цікавляться вітчизняними виробнииками, і покрівля не стала винятком. Так склалося, що найпопулярніший бренд недорогої бітумної черепиці виробляється у Росії і багато наших клієнтів просять порекомендувати якусь альтернативу втчизняного виробника. І ми маємо її, це бітумна черепиця Акваізол, яка з 2003 року віготовляється у Харкові.
Акваізол "Акцент"
Що можна про неї розповісти. Поперше те, що виробнича лінія і складові компоненти використовуються європейскі. Якість контролюється на всіх етапах виробництва і матеріал відповідає найвищім стандартам.
Найголовніша перевага бітумної черепиці Акваізол є АПП-модифікованний бітум. Із-за технологічних складнощів на віробництві цей тип модифікатору рідко викорустовують для виробництва гнучкої черепиці, але саме він надє готовому покріиттю необхідну вітростійкість і запобігає старінню бітуму, який по суті являється основною складовою матеріалу. АПП- модифікатори дуже поширені на американсському ринку. Європа ж, здебільшого, використовує СБС.
Акваізол "Мозаїка"
Для надійного кріпленя гонтів в якості основи гонту Акваізол викорисовує цупкий склохолст. Він не розривається при роботі с черепицею, як це часто буває з недорогими пропозиціями конкурентів, і задає гонтам чітку геометричну форму, стійку до деформацій від нагрівання бітуму на сонці.
Не менш важливою складовою любої бітумної черепиці є кам'яна посипка. Вона відповідає за збереження бітумного в'яжучоко від розтріскування під сонячним впливом і надає яскраве забарвлення даху. Основні критерії до посипки — це тривкість гранул на поверхні бітцму і стійкість кольору до вигоряння. Нікому не сподобається, якщо вибранний колір покрівлі потьмяніє за декілька років. Самими стійкими до вигоряння є базальтові гранули, які фарбуються у печах при всокій температурі. І вониж мають дуже гарну адгезію з бутумом завдяки своїй округлій формі і великій площі дотику. Саме такі гранули віикористовує Акваізол для своєї продукції.
У колекції бітумної черепиці Акваізол є дві форми нарізки — Мозаїка і Акцент. Мозаїка рбить на даху візерунок у формі шестикутників або сот. Акцент має прямокутники різної ворми і нагадує дерев'янну дранку по свой фактурі.
Якщо ви шукаєте саме таку бітумну черепицю, ціни дивіться на нашому саті в розділі битумна черепиця Акваізол

Комментариев нет: